Spirituális küldöttek: az indigó gyerekek



Spirituális gyógyítók már évtizedekkel ezelőtt megfigyelték, hogy egyre több gyermek születik ragyogó, indigókék aurával, akik kb. a hetvenes évek második felétől kezdtek megszületni a földön. Azért jöttek közénk, hogy felnyissák spirituális szemünket, hogy végre általuk önmagunkra találhassunk. Nekik nincs születési programjuk, épp ezért nehezen találják helyüket a világban, és nem nagyon értik itt tartózkodásuk okát egészen 26-27 éves korukig, amikor egyszercsak ráeszmélnek feladatukra, és gyökerestől felfordítják a világot.



 

 

A kisgyermekkori auraszín a szakértők szerint összefüggésben áll vállalt sorsfeladatunkkal, mindazzal, amit életünkben el kell majd végeznünk. A háborús időkben születettet vörös energiamezője a túlélésben, a lét fizikai feltételeinek megteremtésében segíti. Az indigó gyerekek küldetése spirituális, ezért kapnak magas rezgésű, indigókék energiákat maguk köré.

 

Hogyan ismerhető fel egy indigó gyerek? 

Ez a generáció okosabbnak tűnik a megelőzőeknél. Kicsi korukban nagyon elevenek, és nehezen kezelhetők, nagy eséllyel hiperaktívak. Általában korábban kezdenek el beszélni, és meglepően hamar alkotnak értelmes, hosszú mondatokat. Igen erős az akaratuk, nagyon határozottan képviselik az érdekeiket, akár akkor is, ha még beszélni sem tudnak, ugyanakkor nehezen alkalmazkodnak. Ez a generáció az eszével és intellektusával is kitűnik a megelőzőek közül. Egy indigó gyerek kérdez, tudni akar, és kombinál. Gyakran már bölcsődésként olyan kérdésekkel hozza zavarba a szüleit, amelyekre ők sem tudják a választ. Ehhez kapcsolódik, hogy az indigók a tekintélyt nem tisztelik, az erőszakot megvetik. Egy indigó gyermek semmit sem fog megtenni csak azért, mert kérjük tőle. Ő pontos, ésszerű magyarázatokra és legalább egy döntési alternatívára vágyik, hogy választhasson!
 
...
...

...
...
...
//-->

...
...


 
Nehezen koncentrálnak az adott feladatra, mindig más köti le a figyelmüket, mint aminek kéne. Sajnos sokukat gyógyszeresen próbálják megnyugtatni, de ezzel nem segítenek rajtuk, legfeljebb egy kis időre, átmenetileg.  Az indigó gyerekeknek nagyon sok kék szín van az aurájukban. Ez a szín a homlokcsakra színe, mely a két szemöldök közötti energiacentrumnak felel meg. Ez a csakra felel a tisztánlátásért, vagyis azért a képességért, mely az energiát, a látomásokat vagy szellemeket érzékeli. Az indigó gyerekek nagy része rendelkezik ezzel a képességgel. Képesek megérezni, ha valaki nem becsületes, ahogy a kutyák is megérzik, ha félnek tőlük

 



 

Mit tegyen a szülő?

Nem könnyű indigó gyerek szülőjének lenni, mert ezek a gyerekek vakmerőek, szörnyen nagy az önbizalmuk, és nincs veszélyérzetük. A szülő honnan is tudhatná, hogy gyermeke tudattalanjában ott lapul a bizonyosság, hogy neki nem történhet baja, hiszen dolga van a Földön, és semmi sem történik véletlenül.
Fontos, hogy figyeljünk rájuk, hallgassuk meg őket. nagyon sokat kell velük beszélgetni. Észérvekkel kell meggyőzni őket, és nem büntetéssel, még akkor is, ha fogytán a türelmünk. Mivel nagyon értelmesek, meg fogják érteni az érveinket. Ha ehelyett fenyítjük őket, bezárkóznak, és elveszítjük őket. Többé nem lesznek hozzánk bizalommal.
Az indigó generáció erős küldetéstudattal, határozott célokkal rendelkezik. Az igazságtalanságot nem viselik el, gyakran éreznek haragot azok ellen, akik ártanak a Föld bolygónak, a természetnek vagy az állatoknak. Ez az erős és határozott jellem a szülőkre is felelősséget ró: a mai kor gyermekeivel komolyan és őszintén kell beszélni. Az indigó gyerekek elvárják a szüleiktől, hogy tekintsék őket partnernek. Ha szülőként úgy gondolod, hogy a gyermeked talán az indigó, a kristály- vagy a szivárványgeneráció tagja, ne ess kétségbe! Bár az újságcikkek gyakran említik különlegesként ezeket a gyerekeket, tudnod kell, hogy mostanában már szinte csak „különleges” gyerekek születnek. Átlagos kicsiket, akik úgy viselkednek, ahogy a szüleik is tették gyerekként, elvétve találhatunk már. Ez a generációváltás szükségszerű és természetes, és minden generációval megtörténik. Ha megkérdezed a nagyszüleidet, rájössz majd, hogy ők is úgy érezték, a szüleid generációja egészen különleges, új nevelési elveket igényel, és az ő gyermekkoruk nem is hasonlít a szüleikére. Valószínűleg minden generációval így történik ez.

 



 

Angyali segítség indigó szülőknek

Az indigó gyerekekre Metatron arkangyal hivatott felügyelni. Ez a szeretetteljes arkangyal vigyáz arra, hogy az indigó generáció a lehető legjobb gyermekkort tudhassa magáénak. A szülők is bátran fordulhatnak hozzá, ha a gyermeküknek beilleszkedési gondjai lennének az óvodában vagy az iskolában, esetleg a figyelemzavar tüneteit diagnosztizálják rajtuk.