Szerelmi-és pénzbevonzó mágiák az új évre



Az új év anyagi és szerelmi helyzetét próbálja mágiával erősíteni elsősorban a néphagyomány szerint. A pénzzel és szerelemmel kapcsolatos mágiák csak addig hoznak számodra  fellendülést, amíg nem leszel mohó. Mai varázslatunk során a gyertya lángjának energiája siet a segítségedre olyan formában, hogy sokkal kiélezettebb leszel az utadba kerülő lehetőségekre.



 

 

 

 

 

Hogy sok pénz álljon a házhoz!

A pénz része az életünknek, akár akarjuk, akár nem. A pénzhez való hozzáállásunk, a róla alkotott, és tanult hitrendszer meghatározza, mennyink van most, és mennyit tudunk előteremteni a jövőben. Régi igazság, hogy a pénz oda megy, ahol szeretik. Ha szemétnek nevezzük, akkor azt is valósítjuk meg : minden eltűnik, elfolyik a pénztárcánkból, hiszen a szemetet is kidobjuk. Az agyunk nem érti a viccet és a szimbólumokat, minden egyes gondolatunkat szó szerint értelmezi.

...
... ... ... ...
// ]]>
... ...//

// ]]>

 A bőség gyertyája

Pénzvarázsló mágiához gyújts meg egy aranygyertyát este nyolc órakor, és hagyd, hogy éjfélig tövig égjen. Mielőtt azonban a láng végleg kihunyna, gyújtsd meg vele a következő aranygyertyát, hogy ragyogással fogadd az új évet, és a második gyertya alá helyezz el egy fémpénzt. Ezt a gyertyát is végig kell égetned, úgy, hogy az elolvadt viasz beborítsa a pénzérmét. Ezt a viaszos pénzt csomagold be egy arany fóliába és mindig hordd magaddal, hogy magához vonzza majd a szerencsét.

 



 

Jósolj ólomból...

Ha az egész év hozadékára kíváncsi vagy, önts gyertyából "ólmot". Ezt a jövőfaggató mágiát legjobb este 11 és éjjel 1 óra között végezni. A forralásban lévő vízbe állított fém edényben, például egy konzerves dobozban olvassz meg egy aranyszínű gyertyát, és az olvadt viaszt egy fémkanál segítségével löttyintsd hideg vízbe. A megdermedő gyertya formájából derül ki, mit tartogat a 2013-es esztendő.

Az ólomöntéshez egy kis darab ónt vagy ólmot kell egy fémkanálban felolvasztani, és a hideg vízbe löttyinteni. A fantáziádtól függ, hogy a kapott alakzatból mire következtetsz. Ha nincs kéznél ólom vagy aranygyertya, hát a tealevél vagy a kávézacc is segíthet az új esztendő eseményeinek megismerésében. S végül ne feledkezz meg a szómágia erejéről. Minél többen kívánnak valakinek valami jót, annál biztosabb, hogy az valóra válik. S mert a másoknak kívánt jó rád is visszaszáll, hát te is kívánj minél több ismerősödnek, barátodnak őszinte szívvel boldogságot, örömöt, gazdagságot, egészséget.

 



 

Ha szerelemre vágysz...

Aki túl sokat volt már egyedül és nagyon unja a magányt, egy idő után bármit megtenne, hogy megoszthassa örömét-bánatát, gondolatait valakivel. A legegyszerűbb módja a partner bevonzásának a mágia.

Végezd el a szerelmed meghódítását egy egyszerű gyertyás varázslattal. Legjobb növekvő Hold idején végrehajtani.

Délután gyújts meg egy vörös gyertyát, a gyertya közepére kösd egy egy piros cérnával a kedvesed nevét tartalmazó papírszívecskét, és égesd a gyertyát a cérnáig. Aztán éjfélkor gyújtsd meg újra, és égesd végig. S közben gondolj arra, hogy ugyanígy lángoljon érted a szíve annak, akinek a nevét a szívre írtad.

 



 

Egyes vidékeken a lányok a piros papírból kivágott szívre ugyan ráírják a kedves nevét, de nem égetik el, hanem összehajtogatják, és egy piros gyertya viaszát rácsöppentve lezárják. A gyertya lángjába pedig sáfrányt szórnak, a gyertya oldalát mézzel vonják be, és amíg tövig nem ég, a lángját figyelve mondogatják a mantrát: "Szívedben értem lobogjon a szerelem lángja." A pénzmágia előbb beteljesül, ha a kívánságaid megfogalmazásakor nemcsak magadra gondolsz, hanem a szerencsésen érkező bevételből másoknak is adsz majd.